Më 16 Maj 1986, në komunitetin e vogël të Kokëvillit, Dejvid dhe Doris Jang morën peng kopshtin e qytezës për disa orë, para se të shpërthenin një bombë në një klasë që kishte çdo nxënës dhe mësues të shkollës. Ron Hartli, fëmijët e të cilit ishin në klasë, duhet të luftojë skepticizmin e tij ndërsa dëgjon dëshmitë pamore të nxënësve për ndërhyrjen e Zotit dhe ëngjëjve të tijë gjatë krizës. Kur godet tragjedia…çfarë sheh?

YouTube-logo-full_color

 The Walking Dead (2010) on IMDb

 

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Upfile

Vidbull

Promptfile

Vidspot