I bazuar në librin e dashur best-seller, Hajdutja e Librave tregon historinë e një vajze të re të jashtëzakonshme të dërguar për të jetuar me një familje adoptuese në Gjermaninë e Luftës II Botërore. E intriguar nga libri i vetëm që ka sjellë me vete, ajo fillon të koleksionojë libra ndërsa i gjen. Me ndihmën e prindërve të saj të rinj dhe një të ftuar sekret poshtë shkallëve, ajo mëson të lexojë dhe krijon një botë magjike që i frymëzon të gjithë.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.6/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload