Manolo, një burrë i ri i cili është në mes pritshmërive të familjes së tij dhe ndjekes së ndjenjave të tij, fillon një aventurë ku do të përballet me frikat e tij më të mëdha.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.410

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt 1

V1 Player

Shkarko Direkt 2

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Filecloud

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot