Historia e Amanda dhe Douzon, dikur gjimnazistë, pas disa vitesh rigjejnë njëri-tjetrin dhe dashurinë e humbur.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.5/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt 1

V1 Player

Shkarko Direkt 2

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Filecloud

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot