Një berber bie në kontakt me dy njerëz të fiksuar me atë që nxit të keqen. Një baba, jeta e të cilit shkatërrohet në ndjekje të një vrasësi, dhe një djalë i cili mundohet t’i japë fund fiksimit të babait të tij.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.7/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot