Në vjeshtën e 1976, një laborator në Pensilvani u bë pa dashje vendi i rastit të posedimit të vetmin të konfirmuar nga qeveria. Ushtria e SHB-së e mori nën kontroll laboratorin nën urdhrat e Ministrisë së Mbrojtjes dhe morën masa për ta përdorur si armë qenien. Detajet e ngjarjes së pashpjegueshme bëhen publike pasi kanë qenë të fshehura për 40 vite

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.5/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot