Një ish ushtar është marrë peng dhe zgjohet në një furgon ku kupton se ka shumë pak kohë për të kuptuar se si përfundoi aty.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.0/10

Shiko Shkarko

Firedrive

Shkarko Direkt 1

Sockshare

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecoud

Videoweed

NosUpload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot