Për Piter Parkërin, jeta është ngarkuar. Ndërmjet jetës si „Njeriut-Marimangë“, duke zënë njerëz të këqij dhe jetës si „Pitër Parkër“ duke qëndruar me personin që ai e dashuron, Guin Stejsi.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.7/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload