Historia e një gruaje britanike gjatë luftës së parë botërore dhe mënyra e saj për të përballuar barrën e madhe të luftës në dashuri, shoqëri dhe familje.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.3/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload