Kur një grup studentësh u bënë pjesë e një eksperimenti të një droge klinike, një efekt anësor i papritur bën që ata të shohin vizionet e vdekjeve të tyre… të cilat bëhen realitet. Teksa, përpiqen t’u shpëtojnë fatit të tyre, zbulojnë që vrasësi është mes tyre dhe ka aftësinë e të parit të ardhmen- vetëm se ai duket se është një hap përpara përpjekjeve të tyre për të mbijetuar.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.1/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload