Xhon Bisvas është një gjysh që shkon çdo ditë në polici, për të kërkuar drejtësi për mbesën e tij të rrëmbyer 8 vite më parë. Ndërkohë një tjetër fëmijë rrëmbehet dhe ngjarjet e të shkuarës ndërthuren me ato aktuale.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.4/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

1Fichier