Një veteran i luftës së Vietnamit me probleme mendore punon natën si shofer taksie në Nju Jork, aty ku imoraliteti i ushqen nevojën e tij për dhunë dhe gjatë kësaj kohe përpiqet të shpëtojë një prostitutë në moshë minore.
Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 8.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Oboom

Played

ClickNup

Filehoot

Filecloud

Rocvideo

Uplea

Vodlocker

Hugefiles

Vidto

1fichier

Vidbull

Flash-x

Vidspot

  • erjon

    mua me hapet filmi goca