Njëherë e një kohë ishin tre mbretëri fqinje secila me një kështjellë të mrekullueshme, të cilat i drejtonin mbretër dhe mbretëresha, princër dhe princesha. Një mbret bridhte grua më grua, një tjetër vritet nga një kafshë e çuditshme, ndërkohë që një nga mbretëreshat ishte e fiksuar me dëshirën për të pasur një fëmijë. Magjistarë dhe zana, përbindësha të frikshëm, katallanë dhe rrobalarëse të vjetra, akrobatë dhe argëtuese janë protagonistët e këtij interpretimi të përrallave të Giambattista Basile.

YouTube-logo-full_color

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot