Jetët e dy të panjohurve – një nënë e përvuajtur dhe një i varur pas kumarit – takohen në tragjedi. Vitet kalojnë dhe ata duhet të gjejnë paqen me vetveten dhe me njëri tjetrin.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Vidbull

Promptfile

Vidspot