Nga krijuesi i filmit “Hammer of the Gods”, në rolet kryesore Stenli Ueber (Borxhia) dhe Anabella Uallis (Ana), bëhen subjektet e brengës të një tirani të pamëshirshëm, i cili kërkon të zbulojë luftëtarin e panjohur për lirinë, ku kodi i nderit kërkon ndëshkim të përgjakshëm

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.0/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot