Një njeri pa shpresa i bllokuar në një ishull të pabanuar bëhet shok me një kufomë dhe bashkë ndërmarrin një udhëtim surreal për t’u kthyer në shtëpi…
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.7/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile