Një garë e pandalshme kundër krimeve të organizuara ndjekin skuadrën elitë SWAT ndërkohë që ata përpien të ndalojnë një terrorist nga vrasja e pengjeve të pafajshëm dhe shkatërrimi i qytetit të Los Angeles. Iu kanë mbetur vetëm 24 orë, dhe bazuar në instiktet dhe aftësitë e veçanta, ata duhet të ndalojnë sulmin dhe të sjellin drejtësi.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:3.4/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload.af