Maturantët Logan dhe Blejk pregatiten për pushimet më fantastike të verës, teksa ata udhëtojnë për në qytetin e bukur dhe ekzotik të Meksikës, Puerto Vajarta, duke shpresuar të lidhen me vajzat që pëlqejnë nga shkolla, por do të përjetojnë ndodhi dhe trazira që as nuk i kishin çuar nëpër mendje.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.4/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

ClicknUpload

TheVideo

1Fichier