Një film aksion, dramë dhe romancë, i bazuar në jetën e një mundësi dhe praktikuesi artesh marciale Sultan Ali Khan, dhe arenës tradicionale ku ai merr pjesë, Haryana.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.4/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

TheVideo

1Fichier