Remo Strit është një djalosh i ri që synon të bëhet një boksier i famshëm dhe do t’i duhet të ndajë stërvitjen nga problemet e tjera në të cilat ai është përfshirë.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:4.9/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vitzi

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload