Goblinë, elfë, zana e dreqër dhe fatkeqësitë e tyre që xixëllojnë nga beteja me një lëng magjik të fuqishëm.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.5/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot