Ky film përqëndrohet në përpjekjet e një psikiatri për të parandaluar vetëvrasjen e një prej pacientëve të tij ndërkohë që mundohet dhe vetë të mbahet i mbërthyer pas realitetit.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.9/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot