Miqtë Deni dhe Frenk e kalojnë verën pas gjimnazit duke punuar si rojtarë pishine ndërkohë që mundohen të mendojnë për jetët e tyre.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: -/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Vidbull

Promptfile

Vidspot