Një adoleshent i dhunshëm dhe problematik transferohet në burgun e adultëve ku më në fund takohet me personin e ngjashëm me të, person i cili rezulton të jetë edhe babai i tij.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.6/10

Shiko Shkarko

Firedrive

Shkarko Direkt 1

Sockshare

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecoud

Videoweed

NosUpload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot