Fëmijët Spiunë vijnë të përtëritur në këtë film të katërt me protagonistë Jessica Alba dhe Joel McHale, të cilët luajnë prindërit e fëmijëve të rinj spiunë, Rebekës dhe Sesilit, ndërsa luftojnë me Mbajtësin e Kohës. Robert Rodriguez edhe për një herë akoma del nga skenari i vet duke futur veteranët e Fëmijëve Spiunë Alexa Vega dhe Daryl Sabara në këtë vazhdim jashtëzakonisht gazmor!
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:3.6/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

TheVideo

ClicknUpload