Ky film zhvillohet në një liqen të izoluar, ku një murg i vjetër jeton në një tempull të vogël lundrues. Mjeshtëri i mençur ka edhe një djalë të ri të cilin e mëson për t’u bërë një murg. Dhe ne shikojmë si stinët dhe vitet kalojnë. Natyrë fantastike dhe qetësi shpirtërore.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:8.1/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vitzi

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload