Një gazetari në radio dhe teknikut të tij, u del situata nga duart kur ata kurdisin një skemë për të falsifikuar rrëmbimin e tyre në Amerikën e Jugut, ndërkohë që fshihen në Nju York.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.8/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

filecloud

Vidbull

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox