Katër gjimnazistë meksikanë formojnë në klub robotike. Pa eksperiencë, me 800 dollarë, pjesë të përdorura makinash dhe një ëndërr, kjo skuadër copë-copë konkurron me kampionët në fuqi të robotikës, MIT.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot