Dhjetë vjet pas filmit të parë, dr.Arthur Neuman është duke dhënë një fjalim në sallën e mitologjisë skandinave në Edge Muzeun e Qytetit. Një burrë, me të zeza vjen për të parë muzeun. Kur dr.Neuman arrin në pjesën lidhur me burgimin e Loki-t, dr.Neuman përmend se Loki e krijoi maskën dhe e lëshoi atë në Tokë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 2.1/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Vid.ag

Oboom

Openload

Uptobox

Vodlocker

Filepup

Userfiles

Userfiles

Vidto

1Fichier

SpeedVideo

VideoMega

TheVideo