Në një kamp përqendrimi gjerman, një çifut kërkon të gjejë një mjeshtër për të kryer ritualet e varrimit për një djalë të vogël që ai e mendon si të birin. Ai del kundra të gjithëve vetëm që të përmbushë ritualin dhe djali të mos digjet.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.9/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox