Duke kërkuar për babanë e saj, një vajzë e vogël, zbulon shtëpinë e fshehur të Borëbardhës dhe xhuxheve. Shokët e saj të sapo gjetur, e ndihmojnë atë të ndjekë të dhënat për vendndodhjen e babait të saj, por aventurat e tyre, a do t’i çojnë drejt kurthit të Mbretëreshës se keqe, apo do t’i çojnë drejt fundit të lumtur që po kërkojnë?
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.8/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

1Fichier