Një pjesëtare njëzet e ca vjeçare e stafit të mbikëqyrjes në një ndërtesë rezidenciale trajtimi lundron në ujërat e turbullta të asaj bote bashkë me bashkëpunëtorin dhe të dashurin e saj për një kohë të gjatë.

YouTube-logo-full_color

 The Walking Dead (2010) on IMDb

 

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Upfile

Vidbull

Promptfile

Vidspot