Një burrë vendos të rregullojë jetën e tij duke rifituar të dashurën, të rregullojë marrëdhëniet

me mamanë e saj dhe në të njëjtën kohë të luftojë kundër një grupi njerëzish të vdekur që janë kthyer në jetë për të ngrënë të gjallët.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 8.0/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot