“Selma: Rruga Për Lirinë”, një film që tregon për marshimin e dr. Martin Luther King dhe betejën e tij për të fituar të drejta të barabarta për të gjithë qytetarët në vitin 1965.
Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 7.7/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Oboom

Played

ClickNup

Filehoot

Filecloud

RocVideo

Uplea

Vodlocker

Hugefiles

                                        Vidto

1fichier

Vidbull

Flash-x

Vidspot