Një person i fuqishëm në pasuritë e patundshme i cili është duke vdekur e transferon ndërgjegjen e tij në një trup të ri të shëndetshëm, por së shpejti zbulon se as procedura dhe as kompania që merret me këtë punë nuk janë ashtu siç duken.

YouTube-logo-full_color

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot