Një skuadër hetimesh kundër terrorizmit në rritje, së bashku me eprorin e tyre, ndahen kur zbulojnë se vajza adoleshente e tyre është përdhunuar dhe vrarë brutalisht.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.2/10

Shiko Shkarko

Vidto

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Azcloud

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Azcloud