Kanë kaluar dhjetë vjet dhe Sidnei Preskot, e cila e ka mbledhur veten falë shkrimeve të saj, vizitohet nga vrasësi me fytyrë fantazme.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.2/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

1Fichier