Jigsaw dhe nxënësja e tij Amanda janë të vdekur. Tani, pas lajmit të vrasjes së detektivit Kerry, dy profilues profesionist të FBI, Agjenti Strahm dhe Agjenti Perez, mbërrijnë në komunitetin e tmerruar për të …
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.9/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox