Një djalë adoleshent dhe një vajzë zbulojnë mundësi të reja gjatë një udhëtimi duke fotografuar faret përgjatë bregdetit të Kalifornisë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.8/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Vidbull

Promptfile

Vidspot