Dashuria dhe pasioni në mes një ish-boksieri dhe një grua të verbër.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.1/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vitzi

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload