Një gazetar dhe disa turistë pasi bllokohen diku në një lumë Australian, do të përballen me një krokodil njeringrënës.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.2/10

Shiko Shkarko

Vidto

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Azcloud

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Uptobox