Kur një mafie droge rrëmben një vajzë 8-vjeçare, Kabir Ahlauati del në një mision për të gjetur rrëmbyesit dhe për ta shpëtuar vajzën nga rreziqet që i kanosen.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.9/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload