Ditët e nxehta të verës shndërrohen të errëta dhe ogurzeza për dyshen që bëjnë auto stop Xhekun dhe Veronikën, kur ngatërrohen në mënyrë të pashpjegueshme me një çift të martuar misterioz dhe një vrasës rrugësh lokal në Francën rurale.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.7/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

FileFenix

ClicknUpload

 Waaw

  Upload.af