Një biznesmen ambicioz nga Nju Jork, kërkon një zog të rrallë që do ta ndihmojë atë të mbyllë një marrëveshje me një sheik nga Dubai. Sapo përmbush misionin e tij me të zotin e zogut, ai bie në dashuri me mbesën e tij dhe…
Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 6.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Oboom

Played

ClickNup

Filehoot

Filecloud

RocVideo

Uplea

Vodlocker

Hugefiles

                                        Vidto

1fichier

Vidbull

Flash-x

Vidspot