Një grup veteranësh zgjohen pas një nate duke festuar për të zbuluar se apokalipsi i zombëve është përhapur në të gjithë SHBA-në. Së bashku, duhet të gjejnë një mënyrë për të lëvizur nëpër qytet që të gjejnë një kurë dhe të rifitojnë lirinë para se të jetë tepër vonë
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.4/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

iDoWatch

ClicknUpload

TheVideo

 Upfile