Një burrë merr përsipër një stacion televiziv dhe ka një numër të pengjeve si një platformë politike për të zgjuar njerëzimin në vend të parave.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.3/10

Shiko Shkarko

Firedrive

Shkarko Direkt

Sockshare

Shkarko Direkt 1

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecoud

Videoweed

NosUpload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot