Veterani i Vietnamit Xhon Rambo ka përjetuara shumë ngjarje të rënda e pikëlluese në jetën e tij, dhe kjo ka bërë që të tërhiqet në një vend të izoluar e të fshehtë në Tajland, ku ai atje e kalon kohën e tij duke gjuajtur gjarpërinj për koleksionistët lokal, dhe si shoferë i anijes me cilën bart udhëtar.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.1/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Vidbull

Oboom

Filehoot

Uptobox

Vodlocker

Mega

Userfiles

Userfiles

Vidto

1Fichier

Megavideo

VideoMega

V-Vids