Një dramë ligjore si e Davidit dhe Golias rreth një avokati të varur pas drogës që merret me një korporate furnizuese shëndetsore ndërkohë që lufton me demonët e vetvetes.

YouTube-logo-full_color

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot