Projekti X ndjek tre maturantë gjimnazi në dukje të panjohur ndërsa përpiqen të bëjnë më në fund një emër. Ideja e tyre është mjaft e pafajshme, le të organizojmë një festë të cilën askush nuk do ta harrojë, por asgjë nuk do mund t’i kishte përgatitur për këtë festë. Fjala përhapet shpejt ndërsa ëndrrat shkatërrohen, dosjet njollosën dhe legjendat lindin.…
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6-7/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox