Një seri mesazhesh të kriptuara telefonike dhe vizione përndjekin një shkrimtar, teksa ai përpiqet të mbarojë një novelë. Teksa rriten ne intensitet, ai humbet lidhjen me realitetin, duke u fiksuar kështu mbi një mister të vjetër që do e çojë drejt zbulimeve të tmerrshme, për vetë atë dhe gruan e tij besnike.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 4.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Vidbull

Promptfile

Vidspot